آب مقطر روشان در آشپزخانه تجربه ای فوق العاده

آب مقطر روشان در آشپزخانه تجربه ای فوق العاده

تجربه فوق العاده آب مقطر روشان در آشپزخانه حسی است که مدتها با شما میماند .

آیا  آب مقطر روشان در آشپزخانه طعم واقعی را برای شما به ارمغان می اورد پس مطالب زیر را دنبال کنید :

آب مقطر چهار بار تقطیر فوق دیونیزه روشان

آب مقطر بسیار در منزل و آشپزخانه به ما کمک میکند .

اگر از دستگاه های قهوه ساز استفاده میکنید به این نکته توجه بفرمایید که هم برای داشتن طعم خالص و هم جلوگیری از آسیب دستگاه میتوانید از آب مقطر آشامیدنی استفاده کنید.

در خیلی از مناطق کشور که آب شرب خوبی در دسترس نیست آب مقطر بهترین گزینه برای پخت غذا و چایی ، دمنوش … میباشد.

پخت و پز با آب مقطر شده، نیز یک راه عالی برای افزایش طعم غذاهاست. از آنجایی که هیچ ناخالصی در آن وجود ندارد، طعم و مزه غذا تغییر نخواهد کرد و به شما طعم بهتر و تازه تری می دهد.

پختن سبزیجات در آب مقطر شده، تغییر رنگ آن ها را کاهش می دهد. در کل، تجربه فوق العاده آب مقطر  در آشپزخانه  شیوه ای فوق العاده برای نگه داشتن خوراکی های تازه و خوشمزه است!

تاثیر آب تصفیه نشده بر رو ی غذاها

شما به سختی کار می کنید تا غذای خانواده تان لذت ببرید و برای مهمانان در تعطیلات و دیگر موارد خاص، کار سخت تر انجام دهید.

شما چگونه احساس می کنید اگر یکی از اساسی ترین مواد مورد استفاده شما را می دانید زمانی که پخت و پز و پخت باعث عوارض غذایی شما شد؟

حقیقت این است که کیفیت آب خانه شما تاثیر زیادی بر آنچه که در جدول اتاق ناهارخوری ارائه می کنید، تاثیر می گذارد.

بیش از 80 درصد از خانه ها در ایالات متحده آب سخت دارند که شامل بسیاری از صاحب خانه ها با آب شهری می شود. مواد معدنی سخت مانند کلسیم و منیزیم، و همچنین سایر چیزهایی که در آب آشامیدنی یافت می شود، می توانند عطر و طعم و رنگ غذا را تحت تاثیر قرار دهند، در حالی که کار شما در آشپزخانه مشکل تر می شود.

اثر آب سخت بر پخت

پخت یک هنر است. افرادی که می دانند چگونه می توانند کالاهای پخته شده را از اجاق بیرون بیاورند، بیشتر از بقیه است. با این حال، اگر شما با پخت کیک زیبای مبارزه می کنید، ممکن است گسل آب شما باشد.

مواد معدنی رقیق شده در آب سخت می توانند ساختار گلوتن را تغییر دهند و همچنین بر عملکرد ترکیبات مانند مخمر اثر می گذارند. مواد معدنی بسته به اینکه چقدر آب شما چقدر سخت است، می تواند نتایج نامطلوب مانند خمیر و سختی را ایجاد کند.

این مواد معدنی سخت برای پروتئین های آرد برای جذب آب مشکل تر است. طبق گفته وب سایت King Arthur Flour ، آب بسیار سخت می تواند روند تخمیر مخمر را کاهش داده و باعث ایجاد یک اثر شدید شود.

مقدار pH آب شما چیز دیگری است که باید در نظر گرفت. آب سخت قلیایی تر است (pH بالاتر)، اما اکثر کارشناسان توصیه می کنند کمی آب اسیدی برای پخت. این به این دلیل است که آب با سطح pH زیر 7 کمک می کند تا مخمر بهتر شود.

اثر آب سخت بر روی پخت و پز

مواد معدنی رقیق شده در آب سخت نیز می توانند بافت و ظاهر غذا را تحت تاثیر قرار دهند. اگر جوش یا سبزیجات خاصی را در آب سخت بپوشید، ممکن است دچار مشکل شوند و برخی از رنگ آنها را از دست بدهند.

طبق گفته ی آشپزخانه آشپزخانه آشپزخانه هلو ، آب سخت زمان زیادی را برای چیزهایی مانند لوبیا افزایش می دهد و دیگران می گویند که برنج که در آب سخت پخته شده است سخت تر می شود.

آب سخت طول می کشد تا به جوش برسد زیرا این باعث افزایش نقطه جوش آب می شود. این ممکن است به نظر نمی رسد یک معامله بزرگ، اما هنگامی که شما عجله برای ایجاد بچه ها برخی از مک و پنیر، اکثر پدر و مادر خواهد تمام وقت آنها را می توانید دریافت کنید.

کلر اضافه شده به آب آشامیدنی شهر برای نوشیدن نیز می تواند بر روی پخت و پز تأثیر بگذارد. برای یک چیز، شما ممکن است قادر به آن را در غذا خود را طعم، اما همچنین می تواند اثر “سفید کننده” و سبزیجات پخته شده و یا بخار در آب شیرین نگاه کسل کننده است.

به خاطر داشته باشید، اگر عطر و طعم یا بوی آب شیرین خود را دوست نداشته باشید، می تواند راه خود را به غذا نیز برساند. هنگامی که غذای خشک مانند برنج، رشته فرنگی و لوبیا را می خورید، ممکن است همین طعم را جذب کنید.