آب مقطر فوق دیونیزه روشان Ultrapure water (Di-Deggassed) که یا نام علمی clinical laboratory reagent water شناخته میشود با جدیدترین و کامل ترین روشهای تولید آب مقطر برای مصارف حساس در زمینه آزمایشگاهی و صنعتی تولید شده و با کمتریم هدایت الکتریکی و TDS , ph استاندارد و عاری از میکروارگانیسم ها و پروتئازها ،کربن ارگانیک میباشد.در این مجموعه فرایند تولید مبنی بر سیستم تقطیر استوار بوده و آب از جریان ناخالص تبخیر شده و در جریان خالص کندانس میشود .

از مزایایی که این طرح نسبت به فرایند RO یا DRO دارد میتوان به ساختار دستگاه ها و فناوری بسیار بالاتر ، نسبت به دستگاه های تصفیه اشاره نمود بطوری که رقیب قدرتمندی نسبت به تمامی سیستم ها میباشد . از ویژگی های این سیستم میتوان عدم نیاز به فیلتر های غشایی و آثار باقی مانده آن در آب تصفیه شده (مخصوصا رزین های مورد استفاده در سیستم یونیزه )را نام برد.

فرایند تقطیر ، آب را از نظر کیفی از اجزا و ناخالصی های خارجی تمیز میکند و خواص دارویی بدست می آورد ، از نظر ترکیب شبیه آب باران است و در بدن به عنوان یک حلال عمل میکند . مانند آهنربای قدرتمند مواد مضر را جذب می کند و از طریق کلیه آنها را دفع میکند.

آب مقطر دستگاه لیزر

آب مقطر ویژه دستگاه لیزر چه آبی است ؟

پیشنهاد های ویژه

آب مقطر فوق خالص و فق دیونیزه چهار بار تقطیر

آب مقطر فوق خالص دیونیزه دوبار تقطیر

آب مقطر روشان
آب مقطر روشان

نگهداری از لیزر پزشکی در روزهای گرم تابستان

۱. محلول کولانت دستگاه در روزهای گرم تبخیر شده و زودتر نیاز به تعویض و یا پرکردن مجدد دارند از قبل از اینکه دستگاهتان إرور واتر بدهد مخزن آنرا پر کنید چرا که خالی شدن مخزن موجب نفوذ هوا به چرخه اب شده و حباب های هوا بدترین صدمه را به لامپ و قطعات حساس می‌زنند.

۲. حتما از محلول کولانت استاندارد و مورد تایید کمپانی ها استفاده کنید: استفاده از اب معمولی به جای آب مقطر ویژه دستگاه لیزر (مثلا دوبار تقطیر) موجب تشکیل املاح در مسیرهای باریک خنک کننده دستگاه شده و سرعت چرخش اب را کم میکند لذا حتما از آب مقطر فوق خالص و فوق دیونیزه روشان  مناسب استفاده کنید.

کولانت مناسب اکثر لیزرها آب مقطر دیونیزه است که ماهی یکبار و یا حداکثر دوماه یکبار باید‌ تعویض گردد برخی موارد مانند Co2 لیزرها از مخلوط اتیلن کلیکوژن با آب دیونیزه یا ضد یخ استفاده می‌کنند.

۳. حتما از اسپلیت در اتاق لیزر استفاده کنید دمای مناسب برای تمام لیزرها زیر ۲۴ درجه واقعی است بهتر است یک دماسنج دقیق در کنار بدنه دستگاه نصب و دما را کنترل کنید.

۴. در مناطقی مانند خوزستان که شب‌ها هم دما بیش از ۴۰ درجه است روشن ماندن اسپیلت و تنظیم آن روی ۳۰ درجه در شب به افزایش عمر دستگاه کمک زیادی می‌کند.

افزایش طول عمر دستگاه‌های لیزر پزشکی

به این نکته مهم توجه کنید که با افزایش قیمت دلار، رعایت این چند نکته بسیار ساده شما را از هزینه های بیهوده معاف خواهد کرد.

مورد اولی که باید به آن توجه کرد، محلول خنک کننده است. اکثر لیزرها آب مقطر دیونیزه را استفاده می‌کنند، که هر ماه یکبار باید پر و هر سه تا شش ماه یک بار باید کاملا تعویض شوند.

توجه کنید که آب دیونیزه با آب معمولی فرق زیادی دارد: آب دیونیزه به آب مقطری گفته می‌شود که پس از تقطیر اولیه، یون‌های سدیم و پتاسیم و کلسیوم از آن جدا شده و مانع از تشکیل رسوب و تشکیل رسوب در رادیاتور دستگاه می‌شود.

نکته : توجه بفرمایید از آب مقطر ویژه دستگاه لیزر روشان در دستگاه استفاده کنید هر آب مقطری آب مقطر فوق خالص و فوق دیونیزه نیست به تی دی اس و هدایت الکتریکی آب مقطر مورد استفاده توجه کنید ، میتوانید با یک دستگاه TDS متر و EC متر کنترل بفرمایید.

سعی کنید در روزهای گرم تابستان از اسپیلت‌های گازی استفاده کنید و دمای اتاق کار را کمتر از ۲۴ درجه نگهداری کنید. همون طور که در قبل گفتیم افرادی که از کولرهای ابی استفاده می‌کنند به شدن به لیزرها آسیب می‌زنند، چرا که رطوبت ناشی از این کولرها بشدت به اپتیک لیزرها آسیب زیادی وارد می‌کند.

برای جلوگیری از آسیب های احتمالی به هدلیزرها اگر دستگاهتان نشتی آب دارد حتما به فروشنده اطلاع داده و جهت رفع آن اقدام کنید.

در بعضی مواقع اگر هندپیس دستگاهتان داغ می‌کند، حتما لنز یا اپرچر هندپیس سوخته است. پس جهت جلوگیری از آسیب های بیشتر به فایبر دستگاهتان حتما لنز آسیب دیده را تعویض کنید. فلش لامپ‌های لیزر عمر محدودی بین “۱ تا ۳ میلیون شات” را دارند که هرگز از تعداد شات مجازی که کمپانی تعیین می‌کند فراتر شات نزنید.

 (آب مقطر ویژه دستگاه لیزر):

-بصورت روزانه نشانگر (فیزیکی یا در صفحه نمایش) آب دستگاه را چک کنید.
-نداشتن آب آسیب جدی به دستگاه وارد خواهد کرد.
-قبل از اتمام آخرین گالن آب مقطر نسبت به خرید آن اقدام کنید.
-بسته به مقدار استفاده از دستگاه هر ۱۵ الی ۳۰ روز آب دستگاه کاملا تخلیه و آب مقطر روشان جدید جایگزین شود .
-توصیه موکد میشود از آب دیونیزه استفاده نمایید.یادتان باشد هر آب مقطری برای هر شرکتی  آب دیونیزه خالص نیست.
–آب دیونیزه را از جای معتبر تهیه نمایید.( آب مقطر فوق خالص و دیونیزه روشان )
– در صورت جابجایی حتما آب تخلیه شود.
-جهت جلوگیری از انسداد لوله های آب سعی کنید لوله هندپیس پیچ نخورد.
-در صورت هر گونه نشتی آب فورا با متخصصین فنی ما تماس حاصل نمایید.
-فیلتر های آب را سالانه تعویض نمایید.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد چیست؟

لیزر موهای زائد یکی از بهترین روش ها برای رهایی از موهای زائد می باشد، که در این روش از پرتوهای متمرکز نور برای از بین بردن فولیکول های مو استفاده می گردد. در این روش نور لیزر به صورت مستقیم، به فولیکول مو برخورد می کند و آن ها را تخریب می کند، فولیکول شامل کیسه های کوچکی درون پوست است که مو در آن جا رشد می کند. لیزر با استفاده از گرما این کیسه های کوچک را نابود و یا تخریب میکند.

با ترکیب ۳ طول موج متفاوت این دستگاه می تواند به بهترین نحو ممکن به ساختار و عمق پوست شما نفوذ نماید تا موهای زائد شما را از بین ببیرد.

سه طول موج به اختصار شامل موارد زیر هستند:

تکنولوژی Alex  (طول موج دستگاه الکساندرایت): دارای طول موج 755 نانومتر می باشد که انرژی و قدرت بالاتری را به پوست منتقل می کند که برای پوست و موهایی با رنگ های مختلف بسیار مناسب می باشد.

تکنولوژی Speed  (طول موج دستگاه دایود): دارای طول موج 810 می باشند که این قابلیت را دارد بیشتر در پوست نفوذ کند و بتواند فولیکول مو را تخریب نماید، سطح مقطع برزگی را در زمان لیزر پوشش می دهد بنابراین سرعت بالایی را در زمان درمان به بیمار ارائه می کند.

تکنولوژی YAG (طول موج دستگاه Nd:YAG ): دارای طول 1064 نانومتر که عمیق ترین نفوذ در پوست را انجام میدهد که بهترین گزینه برای پوست های تیره و یا کسانی که مایل هستند بعد از برنزه کردن یا سولار رفتن لیزر موهای زائد را انجام دهند.

آیا درمان موهای زائد با لیزر روشی کارآمد است

اغلب از ما پرسیده می شود که آیا درمان موهای زائد با لیزر روشی کارآمد است؟ پاسخ مثبت است!

روش برطرف کردن موهای زائد با لیزر تا چه حد کارایی دارد؟
بر اساس مطالعات انجام شده، روش برطرف کردن موهای زائد بوسیله ی لیزر یکی از محبوبترین و بهترین روش های رفع موهای زائد در صنعت آرایشی و بهداشتی به شمار می آید.

کارکرد این روش در سال های گذشته برای زنان و مردان بسیاری در سراسر دنیا بسیار مطلوب بوده است. با این وجود، استفاده از این روش برای افرادی که موهای ضعیفتری دارند و یا پوست آنها تیره است، باید با دقت بیشتر انجام گیرد و نیاز به کار بیشتری دارد.

در روزهای اولی که این روش به عنوان یکی از روش های برطرف کردن موهای زائد مطرح شد، کارشناسان این حوزه توصیه کردند که استفاده این روش برای کسانی که دارای پوست تیره هستند یا رنگ موهای آنها روشن است (مانند موهای سفید، بلوند و خاکستری) باید با توجه و حساسیت بیشتری انجام شود تا رضایت مشتری جلب شود. واقعیت این است که برای برخی از افراد رفع موهای زائد بوسیله لیزر روش مناسبی نیست و کارایی مناسبی نخواهد داشت.

روش برطرف کردن موهای زائد بوسیله ی لیزر چگونه است؟

در کلینیک های مختلف، دستگاه های لیزر متفاوتی برای از بین بردن موهای ناخواسته ی بدن وجود دارد. فرآیند کاری هر کدام از این دستگاه ها با دیگری متفاوت است و هرکدام می تواند برای موها و پوست بخصوصی بهترین کارایی را از خود نشان دهد.

با این وجود این سوال بوجود می آید که مکانیزم دقیق کار لیزر چگونه است و این دستگاه چگونه موهای زائد بدن را از بین می برد؟
دستگاه لیزر، فلاش های بشدت کنترل شده یا پالس های نوری را منتشر می کند که این نورها بوسیله ی فولیکول های مو جذب می شوند. ماهیت این پالس ها و نورها به گونه ای است که به فولیکول مو آسیب می رساند و موجب توقف رشد مو می گردد.

اکثر دستگاه های لیزری موجود قابلیت این را دارند که به لایه های زیر پوست نفوذ کنند. این نفوذ به قدری عمیق است که از لایه های بالایی پوست گذر می کند و مستقیما ریشه فولیکول مو را تحت تاثیر قرار می دهد.

یکی از بهترین نمونه دستگاه های لیزر موهای زائد بدن، Soprano XL است. این دستگاه برای پوست های مختلف و همچنین انواع موها کارایی دارد. اگر اندکی تردید دارید که آیا لیزر می تواند موهای زائد بدن شما را برطرف نماید، استفاده از این دستگاه می تواند تردید شما را به طور کامل از بین ببرد.

اگر می خواهید موهای زائد شما برای مدت طولانی ظاهر نشوند، لیزر بهترین روش و مناسب ترین روش برای شما خواهد بود. وقت خود را با روش های IPL، اپیلاسیون و موم اندازی تلف نکنید زیرا در تمامی این روش ها موهای زائد مجددا و در زمان کوتاهی پدیدار می شوند.

روش برطرف کردن موهای زائد با لیزر بسیار ایمن است
فرآیند برطرف کردن موهای زائد با لیزر واقعا کارآمد است. این روش با استفاده از روش های درمانی معین نتایج فوق العاده ای را برای بیماران بدست می دهد.
با این وجود اگر بخواهیم واقع بینانه به موضوع نگاه کنیم، گرفتن بهترین نتایج از این روش به کیفیت دستگاه لیزر، نوع پوست و موی شخص و همچنین تعداد جلسات لیزر درمانی وابستگی بسیاری دارد.
نکته ی بسیار مهم و توصیه پایانی ما به شما این است که: “بهتر است قبل از آغاز فرآیند لیزر درمانی موهای زائد با یک مشاور بالینی در این مورد مشورت کنید”.

لیزر موهای زائد برای مردان

مردان بیشتر و بیشتری در جستجوی حذف موهای زائد بوسیله لیزر هستند تا به آن‌ها کمک کند تا موی ناخواسته و غیرقابل‌ کنترل خود را، تحت کنترل بگیرند، با این حال برخی افراد هنوز فکر می‌کنند که این روش تنها برای زنان است. خب، آقایان، به هیچ وجه اینطور نیست در ادامه مقاله با ما باشید.

نه تنها لیزر مو برای مردان مناسب است، بلکه درمان‌های مختلفی نیز برای شما طراحی شده‌اند. فرقی نمی‌کند که می‌خواهید موهایتان را از یک ناحیه از بدنتان حذف کنید یا فقط می‌خواهید آن ها را نازک کنید، رفع موهای زائد بوسیله لیزر ممکن است تنها راه‌ حل باشد.

در تمامی دستگاه های لیزر الکساندریت ، دیود ، ان دی یاک ، و هر برند با هر تکنولوژی باید از آب مقطر دیونیزه باکیفیت استفاده کنید تا از خرابی و هزینه تعمیر زیاد دستگاه جلوگیری کنید .

به طور کلی دو نوع ستون در آنالیزور GC داریم. ستون پر شده (Packed Column) و ستون مویین (Capillary Column)
ستون پر شده از ذرات ریزی پر شده که کاملا بی اثر می باشند و توسط فاز مایع پوشیده شده و فاز ساکن را تشکیل می دهند. بیشتر این ستون ها 10-2 متر می باشند و قطری حدود 4-2 میلیمتر دارند.
ستون مویین دستگاه جی سی دارای قطر داخلی چند دهم میلیمتر هستند و دارای دونوع می باشند. نوع WCOT که در آن دیواره توسط فاز مایع ساکن پوشیده شده و نوع SCOT که دیواره توسط یک پایه جامد پوشیده شده و فاز مایع روی آن جذب شده است. این لایه بر روی یک ستون از جنس شیشه و یا فلز با قابلیت انعطاف پذیری قرار میگیرد.
در کل ستون مویین در دستگاه GC بیشتر از ستون پرشده کاربرد دارد و از بین ستون های مویین مدل WCOT بیشتر از SCOT مورد استفاده قرار میگیرد.

بخش گرمایش و دمای ستون (Column Temperature)

دمای بهینه ستون دستگاه کروماتوگرافی به دمای جوش نمونه بستگی دارد. به طور کلی دمای ستون به دو صورت ایزوترمال (Isothermal) و برنامه پذیر (Programing) تنظیم می گردد. به عنوان یک قاعده کلی دمای ستون GC بایستی کمی بالاتر از متوسط دمای جوش اجزای نمونه باشد. اگر نمونه دارای یک جزء باشد و یا اجزای نمونه دارای نقطه جوش نزدیک به هم باشند از ستون با دمای ثابت استفاده می شود. اگر اجزای نمونه دارای رنج گسترده ای از دمای جوش باشند معمولاً از برنامه ی دمایی استفاده می شود و دمای ستون به صورت مداوم یا مرحله ای افزایش می یابد. در حالت کلی دمای injector باید چند درجه بالاتر دمای ستون و دمای دتکتور هم باید چند درجه بالاتر از دمای injector باشد.

دتکتور یا آشکار ساز دستگاه GC

دتکتورهای بسیاری وجود دارند که می توانند در کروماتوگرافی گازی مورد استفاده قرار گیرند. دتکتور های مختلف انتخاب پذیری های مختلفی نسبت به نمونه های مختلف دارند. انتخاب یک دتکتور بدون انتخاب پذیری به همه ی ترکیبات بجز گاز حامل پاسخ می دهد. اما یک دتکتور انتخاب پذیر gass chromatograph به ترکیباتی با خواص فیزیکی و شیمیایی خاص پاسخ می دهد و یک دتکتور خاص تنها به یک ترکیب شیمیایی پاسخ می دهد. دتکتور ها می توانند وابسته به غلظت، قطبیت و یا جریان جرمی باشند.

انواع دتکتور در کروماتوگرافی گازی

    • دتکتور (FID (Flame Ionization Detector در تشخیص ترکیبات کربن دار (رایج ترین نوع دتکتور در کروماتوگرافی گازی)
    • دتکتور (NPD (Nitrogen Phosphorous Detector برای تشخیص ترکیبات نیتروژن و فسفر دار
    • دتکتور (ECD (Electron Capture detector برای آنالیز ترکیبات هالوژن دار
    • دتکتور طیف سنج جرمی (Mass Spectrometer) برای تشخیص نمونه های مجهول
    • دتکتور (TCD (Thermal conductivity Detector برای تشخیص کلیه ترکیبات آلی و معدنی

کاربردهای مختلف کروماتوگرافی گازی

دستگاه GC در صنایع مختلفی از جمله کشاورزی و صنایع غذائی، صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی، صنایع پتروشیمی و محیط زیست کاربرد دارد. به طور کلی از کروماتوگرافی گازی برای آنالیز باقیمانده سموم کشاورزی و آفت کش ها، اسید های چرب، الکل ها، ترکیبات فرار موجود در آب و پساب و عطر و اسانس ها استفاده می شود.

از برترین برندهای ارئه دهنده دستگاه کروماتوگراف گازی می توان به برند شیمادزو (Shimadzu)، اجیلنت (Agilent)، پرکین المر(Perkin Elmer) و ترموفیشر (Thermo Fisher) اشاره کرد. شرکت ری نور آزما  آماده ارائه کلیه خدمات مشاوره، فروش و سرویس دهی دستگاه های GC می باشد.

  1. روش GC برای آنالیز چه موادی استفاده می شود؟ روش GC برای آنالیز موادی که در حالت بخار تجزیه نمی شوند مورد استفاده قرار می گیرد.
  2. در روش کروماتوگرافی گازی چند فاز داریم؟ در کروماتوگرافی گازی یک فاز ساکن و یک فاز متحرک داریم.
  3. فاز متحرک در کروماتوگرافی گازی چیست؟ فاز متحرک در کروماتوگرافی گازی در واقع همان گاز حامل است که حاوی نمونه آنالیت می باشد. نمونه آنالیت معمولا در حالت مایع به سیستم تزریق می شود. پس از آن مایع به حالت بخار درآمده و با گاز حامل مخلوط شده و بعد از مخلوط شدن فاز متحرک وارد ستون می شود. در اثر عبور فاز متحرک از ستون کروماتوگرافی بخشی از نمونه توسط فاز ساکن جذب می شود.
  4. دستگاه GC از چه بخش های تشکیل شده است؟ دستگاه GC از بخش های گاز حامل، بخش تزریق نمونه، ستون، بخش گرمایش و دمای ستون و دتکتور یا آشکار ساز ساخته شده است.
  5. گاز حامل در کروماتوگرافی گازی چیست؟ گاز حامل در GC از نظر شیمیایی معمولا یک گاز بی اثر مانند هلیوم و آرگون یا واکنش ناپذیر مانند هیدروژن، نیتروژن و در اکسید کربن می باشد.
  6. چرا در دستگاه کروماتوگرافی گازی از گاز هیدروژن به عنوان گاز حامل استفاده نمی شود؟ هیدروژن، گاز سبکی می باشد که سرعت بالای حرکت آن در ستون در دستگاه کروماتوگرافی گازی موجب کاهش عملکرد ستون می شود. علاوه بر آن نگه داری گاز هیدروژن به علت خاصیت انفجار پذیری مشکلاتی به همراه دارد.
  7. انژکتور در دستگاه کروماتوگرافی گازی چیست؟ انژکتور دستگاهی است برای آماده سازی نمونه جهت تزریق در داخل ستون کروماتوگرافی گازی است.
  8. چگونه نمونه را به دستگاه کروماتوگرافی گازی وارد کنیم تا بیشترین بازده ستون را داشته باشیم؟ نمونه باید به صورت توده ای از بخار و با سرعت بهینه وارد ستون کروماتوگرافی گازی شود تا بیشترین بازده ستون را داشته باشیم.
  9. چند نوع ستون در دستگاه کروماتوگرافی گازی داریم؟ در دستگاه GC دو نوع ستون، ستون پر شده و ستون مویین داریم.
  10. چند نوع دتکتور دستگاه کروماتوگرافی گازی داریم؟ 5 نوع دتکتور در دستگاه کروماتوگرافی گازی اعم از NPD برای تشخیص ترکیبات نیتروژن و فسفردار، دتکتور ECD برای آنالیز ترکیبات هیدروژن دار، دتکتور طیف سنجی جرمی برای تشخیص نمونه های مجهول و دتکتور TCD برای تشخیص کلیه ترکیبات آلی و معدنی وجود دارد.
  11. دستگاه کروماتورگرافی گازی چه کاربردهایی دارد؟ کاربرد دستگاه کروماتوگرافی گازی در تعیین میزان خلوص یک ماده و جداسازی اجزای مختلف یک ترکیب (با تعیین نسبت اجزا) می باشد. به همین دلیل دستگاه GC در صنایع گوناگونی از جمله کشاورزی و صنایع غذایی، صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی، صنایع پتروشیمی و محیط زیست کاربرد دارد.
  12. در ارتباط با دستگاه کروماتوگرافی گازی چه برند هایی در دنیا وجود دارد؟ برندهای بسیار زیادی برای دستگاه GC وجود دارد اما از معتبر ترین آنها می توان به Shimadzu ژاپن، Therma ،Scion ،Perkin Elmer اشاره کرد.