چرا آب مقطر قابل شرب چهار بار تقطیر روشان را میشه نوشید ولی برای دیگر شرکت ها را خیر

نوشیدن آب مقطر

چرا آب مقطر قابل شرب چهار بار تقطیر روشان را میشه نوشید ولی برای دیگر شرکت ها را خیر

آب مقطر قابل شرب چهار بار تقطیر فوق خالص و فوق دیونیزه روشان .

برای درک بهتر این نکته که چرا آب مقطر قابل شرب چهار بار تقطیر روشان را میشه نوشید ولی برای دیگر شرکت ها را نمیشه نوشید به مطالب زیر توجه بفرمایید .

آب مقطر قابل شرب چگونه تولید میشود .

آب مقطر قابل شرب یک نوع آب خالص است که روش سنتی با تقطیر تصفیه می شود. منبع آب برای تقطیر می تواند آب شیرین باشد،  در روش تقطیر سنتی آب را به ۱۰۰ درجه سانتی گراد یعنی بخار تبدیل کرده و بخار را جمع آوری کرده و دوباره سرد کرده و آب مقطر خروجی از آن می گیرند.
در روش تقطیر بیشتر مواد معدنی و بعضی دیگر ناخالصی ها از بین رفته اند، اما کیفیت آب ورودی مهم است  و همچنین در عمل تقطیر نمک و ذرات حذف می شوند.
ما در روشان واتر ابتدا آب را توسط عملیات فیلتراسیون تولید می کنیم.در واقع آب ورودی را  طی گذراندن از فیلترهای مختلف و  در نهایت فیلتر ممبران سختی آب را طی دو مرحله به پایین ترین حد ممکن می رسانیم و در نهایت آب ۲RO یا دو بار تقطیر شده را از درون محفظه تابش اشعه فرابنفش (UV) عبور داده می‌شود تا میکروارگانیسم‌های موجود در آن نظیر باکتری‌ها و ویروس‌ها از بین بروند.

آب مقطر قابل شرب فوق دیونیزه چگونه تولید میشود

برای تولید آب دیونیزه ابتدا آب مقطر دو بار تقطیر و خالص را به ورودی دستگاه دیونایزر داده و پس از عبور از دستگاه الکتریکی آبی فوق خالص و در واقع ULTRAPURE تولید می کنیم. مبادله یونی از طریق جریان الکتریسیته انجام می شود.

نکته اصلی

در اغلب شرکت های تولید کننده آب مقطر آب به وسیله فیلتر های رزینی دیونیزه میشود وآثار رزین استفاده شده در آب باقی میماند ولی در شرکت روشان به وسیله جریان الکتریسیته آب دیونیزه میشود و سپس با عبور از تونل UV استریل میشود.

آبمقطر روشان
distilled-water

شایان ذکر است ابتدا با استفاده از گاز ازون اقدام به حذف میکروبهای آب زده و با استفاده ار فیلتر های مخصوص اقدام به حذف کربن و کلر آب شده و در مرحله بعد با حذف مواد محلول و دستگاه EDI آب مقطر فوق خالص تهیه نمود و با دستگاه های تمام اتوماتیک زیر نظر آزمایشگاه و کادر حرفه ای  بسته بندی میشود .

آب مقطر روشان

فواید نوشیدن آب مقطر چیست؟

آب مقطر فواید بالقوه‌ای دارد. این فواید ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • پاکسازی بدن با آب خالص: به هنگام نوشیدن آب مقطر، آبی مصرف می‌شود که هیچ افزودنی دیگری ندارد. از آنجایی که آب مقطر خالص است، بعضی از افراد بر این باورند که می‌تواند پاک کننده باشد اگر چه اطلاعات در این مورد محدود است.
  • کاهش خطر بیماری: تقطیر عوامل بیماریزای آب را از بین می‌برد. اکثر باکترهایی بیماریزای آب به هنگام تقطیر زنده نمی‌مانند.
  • کاهش خطر مواد شیمایی مضر: سازمان حفاظت محیط زیست (EPA) کاهش سطح مواد شیمایی خاصی در آب آشامیدنی را اجازه می‌دهد. در آب مقطر، هیچ یک از این مواد شیمیایی نیست.

چیزهایی که باید قبل از مصرف و نوشیدن آب مقطر توجه کرد

موقع انتخاب کردن آب، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

  • کیفیت آب شیر منطقه
  • ترجیح مزه
  • کیفیت ویتامینها و مواد معدنی در رژیم غذایی
  • قیمت
  • دسترسی به آب آشامیدنی دیگر

آیا نوشیدن آب مقطر بی خطر است؟

آب مقطر برای نوشیدن بی خطر است در صورتی که بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد. تعداد زیادی از نوشیدنها و نوشابه‌ها حاوی آب مقطر هستند. با این حال وقتی آب مقطر تنها آبی باشد که شخص می‌نوشد، پیامدهای بهداشتی ممکن است بالا برود. این مشکلات به دلیل کمبود مواد معدنی و تغییرات بالقوه تعادل الکترولیتهای بدن، سیالات، مواد معدنی و pH است.